Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Böylece imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Yangın Kapısı hileırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve deprem gibi öbür natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları bünyelmaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Icap bayilerimiz yangın kapısı gerekse doğrudan toptan satış olarak aşağıda yan vadi illere hizmet vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fevkda mevzi alan özellikler; yangın baplarında yer düzlük yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının konum alması da zorunu kılınmıştır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik evetğu düzlük ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page